morklogga

14.-15. Oktober 2017 | Øksnehallen, København

Få personlig kontakt til Danmarks brudepar

Den 14.-15. Oktober 2017 kommer bryllupsmessen Dit Bryllup til København. Hele branchen har efterspurgt en bryllupsmesse i efteråret – et tidspunkt, der er optimalt til at møde kommende brudepar i starten af deres planlægning. Her har du som udstiller mulighed for at informere, inspirere og påvirke besøgende, når de tager vigtige beslutninger omkring bryllupsdagen.

På messen søger brudepar efter information og inspiration til deres bryllup, alt fra valg af festlokale, brudekjole, invitationer, brudebuket, bryllupskage og meget mere. Ved at medvirke på bryllupsmessen Dit Bryllup har du mulighed for at få personlig kontakt til Danmarks brudepar og handle med alle de besøgende.

Bryllupsmessen Dit Bryllup finder sted i storslåede Øksnehallen. Et sted, der er blevet hyldet som Københavns smukkeste – og største – udstillings- og konferencerum med lettilgængelighed og smukke lokaler.

Åbningstider og entré:

Lørdag den 14. oktober kl. 10-16.00

Søndag den 15. oktober kl. 10-16.00

cph-016

Dit Bryllup- den nye, moderne og friske bryllupsmesse!

mediaguide_ditbryllup

Ifølge Danmarks Statistik gifter 30.000 par sig hvert år
HVERT BRUDEPAR spenderer omkring 150.000 på deres bryllup

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring messen, ønsker du at udstille, eller vil du i kontakt med os vedrørende andre spørgsmål, så kontakt os på: gyltene@bridalmagazinegroup.com

cph-040

«Vi glæder os til at vise alle de nye brudekjoler kollektioner frem ’live’ på messerne og få en uforpligtende og personlig snak med kommende brude»
/ LILLY