morklogga

29. Oktober 2017  |  Centralværkstedet, Århus

Dit Bryllup- den nye, moderne og friske bryllupsmesse!

Start bryllupsplanlægningen på bryllupsmessen Dit Bryllup!

I har taget en beslutning om at blive gift, og nu er det endelig tid til at begynde planlægningen af jeres bryllup. Den 29. oktober 2017 finder bryllupsmessen Dit Bryllup sted i Århus. En ny, fantastisk messe for bryllup og fest, og I får mulighed for at finde alt, I har brug for til bryllupsdagen.

Når du træder ind i Centralværkstedet og Smedien, lover vi dig en oplevelse som du ikke har set før. Under et og samme tag er der udstillere fra hele landet, der tilbyder alt det, I går og leder efter. Tag med, og lad jer inspirere, og saml information til de vigtige og glædelige beslutninger, der omhandler brylluppet. Tag også del i udstillernes eksklusive messetilbud og uundværlige tips og idéer. Bryllupsmessen Dit Bryllup gør bryllupsplanlægningen enklere, sjovere og mere effektiv.

Tag med, og lad jer inspirere, og saml information til de vigtige og glædelige beslutninger, der omhandler brylluppet. Hjertelig velkommen til en dag fyldt med romantik og inspiration på bryllupsmessen Dit Bryllup den 29. Oktober.

aarhus-008
2

Inspirerende modeshows

Bryllupsmessen Dit Bryllup bryllups-catwalk går igennem de flotte lokaler, og vil 2 gange daglig lægge scene til de flotteste og mest inspirerende catwalk shows, med de sidste nye 2018 brudekjoler og lækkert herretøj. Alt sammen med smukke  bryllupsfrisurer og elegant makeup, til tidens rytmer. Vi lover dig et show, hvor du ikke bare finder inspiration, men også bliver præsenteret for tidens nyeste tendenser.
Modeshows kl 13.00 og kl 15.00 i Smedien.

Bryllupsmesse i rustikke omgivelser

Messen vil finde sted i Centralværkstedet og Smedien, et sted i centrum af Århus i tæt afstand til Bruuns Galleri og Banegården.

Den rustikke og rå stemning fra værkstedsbygningen byder på en uforglemmelig oplevelse. Lyset vil strømme ind gennem enorme vinduer i de store lokaler og oplyse den industrielle messehal. At arrangere en bryllupsmesse her betyder, at kontrasterne mellem det rå og det skønne tilsammen skaber en magisk plads. Et magisk sted, hvor vi håber, at inspirationen og kreativiteten hos alle besøgende skal flyde frit.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret via de sociale medier. Vi er både på Facebook og Instagram. Del gerne dine billeder fra messen og anvend #bryllupsmessenditbryllup

aarhus-004
Billedgalleri fra messen: