morklogga

Dit Bryllup- den nye, moderne og friske bryllupsmesse!

14.-15. Oktober 2017 | Øksnehallen, København

Bild 001

Start bryllupsplanlægningen på bryllupsmessen Dit Bryllup!

I har taget en beslutning om at blive gift, og nu er det endelig tid til at begynde planlægningen af jeres bryllup. Den 14.-15. oktober 2017 finder bryllupsmessen Dit Bryllup sted i København. En ny, fantastisk messe for bryllup og fest, og I får mulighed for at finde alt, I har brug for til bryllupsdagen.

Når du træder ind i Øksnehallen, lover vi dig en oplevelse som du ikke har set før. Under et og samme tag er der udstillere fra hele landet, der tilbyder alt det, I går og leder efter. Tag med, og lad jer inspirere, og saml information til de vigtige og glædelige beslutninger, der omhandler brylluppet. Tag også del i udstillernes eksklusive messetilbud og uundværlige tips og idéer. Bryllupsmessen Dit Bryllup gør bryllupsplanlægningen enklere, sjovere og mere effektiv.

Tag med, og lad jer inspirere, og saml information til de vigtige og glædelige beslutninger, der omhandler brylluppet. Hjertelig velkommen til en dag fyldt med romantik og inspiration på bryllupsmessen Dit Bryllup den 14.-15. Oktober.

 

Bryllupsmesse + Babymesse = sandt
Bryllupsmessen Dit Bryllup og Babymessen går sammen under et og samme tag den 14.-15. Oktober i Øksnehallen! Denne kombimesse er den eneste af sin slags i Danmark. Ses vi?

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret via de sociale medier. Vi er både på Facebook og Instagram. Del gerne dine billeder fra messen og brug #bryllupsmessenditbryllup.

Åbningstider og entré:

Åbningstider og entré:

Lørdag den 14. oktober kl. 10-16.00
Søndag den 15. oktober kl. 10-16.00

 

Pris:
Billetter kan købes ved indgangen eller online.
Entré pr person* DKK 80,-

Billetten er personlig og kan IKKE overdrages til andre.

KØB BILLET

*Med i entréen er Bryllupsmagasinet!
Efterårsudgaven, 2017 – udleveres på messen

Bild 002
Bild 006

Inspirerende modeshows

Bryllupsmessen Dit Bryllup bryllups-catwalk går igennem de flotte lokaler, og vil  lægge scene til de flotteste og mest inspirerende catwalk shows, med de sidste nye 2017 brudekjoler . Vi lover dig et show, hvor du ikke bare finder inspiration, men også bliver præsenteret for tidens nyeste tendenser.

Modeshows kl. 13.00 på lørdag og søndag!

Central beliggenhed

Den 14.-15. Oktober 2017 finder bryllupsmessen Dit Bryllup sted i den storslåede Øksnehallen. Et sted, der er blevet hyldet som Københavns smukkeste – og største – udstillings- og konferencerum med sine smukke lokaler og tilgængelige adgangsforhold. Placeringen på Vesterbro tæt på byens hjerte gør messen både lettilgængelig og attraktiv for både udstillere og besøgende.

wedding couple on the nature. the bride and groom hugging at the wedding.